Wat is dit Online WP Leren allemaal?

Hey daar. Ik ben Tim de Lang, degene achter deze website, en als je ooit jezelf hebt afgevraagd:

  • Hoe krijg ik meer fans en volgers?
  • Hoe verdien ik geld met mijn blog?
  • Hoe kom ik hoger in Google?
  • Hoe verander ik mijn bezoekers in abonnees?
  • Hoe werkt dit bloggen eigenlijk?

Of als je gewoon iemand nodig hebt die het voor jou doet (of iemand om je idee op af te kaatsen). Dan ben je op de juiste plek.

Dit is hoe Online WP Leren jou helpt
Om het onderste uit jouw website te halen

Online WP Leren is een groeiende en bloeiende community van bloggers en ondernemers die hun site willen gebruiken om beter te worden. Om meer bezoekers te krijgen. Om meer abonnee’s te krijgen. Om meer te verkopen.

Deze site staat vol met content. Als je door de bomen het bos niet meer ziet heb je hier een overzicht.

WordPress Leren Video Training

WordPress video handleiding

Het overgrote deel van mijn klanten had hetzelfde gemeen: ze wisten niet hoe de basis van hun website werkt. Daarom heb ik een video cursus gemaakt. Hierin leer je via een aantal korte video’s als een pro met WordPress werken.

En ja, het is helemaal gratis. Dit is mijn cadeau aan jou. Dan moet je wel beloven dat je het gebruikt om jouw website de aandacht te geven die het verdient.

Als je niet weet waar je moet beginnen op deze site, de WordPress video handleiding is het begin

Begin de Gratis WordPress video handleiding
eCommerce

eCommerce

Als je wat meer ondernemend bent heb ik een driedelige serie gemaakt over eCommerce. Hier leer je de basis over eCommerce, van wat het is tot hoe je WooCommerce en WordPress gebruikt om een superwebshop begint.

Start met online verkopen

Over Tim de Lang

Online WP Leren is begonnen door Tim de Lang. Tim is een expert in WordPress en usability.

Nadat hij honderden klanten geholpen heeft om hun WordPress websites te maken, verbeteren en uitbreiden is hij deze website begonnen om zijn kennis te delen.

Tim is absoluut fanatiek in het verzamelen van informatie. Hij distilleert en test die informatie en gooit alle rotzooi weg zodat jij alleen de meest bruikbare en interessante content te zien krijgt. Hij schrijft voor dit alles programma’s en tools om tot de perfecte mix van data-gedreven informatie, academisch onderzoek en persoonlijk onderzoek geven.